Noorderterras cover

Vanaf 2014 gaat ‘t Pallieterke ook boeken uitgeven. Het eerste boek, “Op het Noorderterras”, gaat binnenkort in druk. De lezer kent natuurlijk onze professionele bankzitter Tdw. Elke week gaat hij op zijn bank op het Noorderterras zitten, in de hoop een gesprek te beginnen met een toevallige voorbijganger. Onze bankzitter houdt dat nu al twaalf jaar vol, in weer en wind. Die 600 ontmoetingen resulteerden in evenveel verhaaltjes, telkens geplaatst op bladzijde 16 van ‘t Pallieterke. Tdw dook in de archieven en hij selecteerde 52 ontmoetingen uit de voorbije twaalf jaar. André Nollet bedacht en tekende 48 passende cartoons. Het boek (14 x 21 cm) zal 160 bladzijden tellen.

U kan het boek bestellen via onze winkel.

Telefonisch kan ook tijdens kantooruren: 03.232.14.17 via via epost: winkel@pallieterke.info.