Op het Noorderterras

Noorderterras coverHet heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar met enige blijheid kunnen we aankondigen dat ons eerste boekje, “Op het Noorderterras”, een bundeling van de verhalen van TdW (honderdzestig bladzijden), aanstaande vrijdag van de drukpersen rolt. We starten onmiddellijk met de verzending naar al diegenen die het boekje hebben besteld. In de loop van de week erna moet iedereen dat thuis krijgen. Het boekje is in een dertigtal dagbladhandels te koop vanaf 5 november. De lijst publiceren we volgende week in ’t Pallieterke, maar is al te raadplegen op onze webstek. En natuurlijk kan het boek, dat vijftig nooit eerder gepubliceerde cartoons van André Nollet bevat, via ons secretariaat besteld worden, aan de ongelooflijke voorintekenprijs van 12,5 euro, verzendingskosten inbegrepen. Zeg het voort!


Tags assigned to this article:
2014-44Noorderterras

Related Articles

Sport

Decuyper: geen woorden maar daden Aangrijpend slot Een gewiekste scenarist had het niet beter kunnen bedenken. Er mag drama en

Zuur & Zoet

Boeve beloont terreur Lieven Boeve is officieel directeur-generaal van het katholiek onderwijs, maar hij gedraagt zich steeds meer als een

Dwars door Vlaanderen

Jihad-parken in Brussel Sedert de zesde staatshervorming is de Brusselse regering bevoegd voor de coördinatie van het veiligheidsbeleid in Brussel.