2015-09_12_Brasser (Medium)Cartoontentoonstelling in het cc Kasteel van Schoten

Onze goede vriend Brasser, gedurende veertig jaar leverancier aan ’t Pallieterke van duizenden cartoons, overleed op 16 maart 2001. Pol de Valck – zijn echte naam – mocht tot de beste cartoonisten in dit land gerekend worden. Zijn eerste cartoon in ’t Pallieterke verscheen in 1962. Omdat we Brasser met zijn tijdloze humor niet willen vergeten, hebben we bij ’t Pallieterke een reizende tentoonstelling.

In cc Kasteel van Schoten is deze overzichtstentoonstelling te zien van zaterdag 28 februari tot en met zondag 1 maart. De tentoonstelling, met een 300-tal cartoons, is doorlopend te bezichtigen van 10 tot 18 uur. De toegang is gratis.
Plaats: CC Kasteel van Schoten, Kasteeldreef 61 te Schoten. Organisatie: VVB-Schoten met steun van VVB Provincie Antwerpen. Allen daarheen!