2015-09_03_Cava (Medium)Het gaat er de laatste tijd in onze redactielokalen bijzonder vrolijk aan toe. Reden: een gekoelde voorraadkast die tot tegen het plafond volgestapeld is met flessen cava.
Is onze hoofdredacteur even uithuizig, dan wordt er met spoedige tred richting koelkast gelopen en ploffen de kurken. Het is ons trouwens al opgevallen dat Jan Neckers, oud-VRT-medewerker, blijkbaar een specialist ontkurken is. Zou het toeval zijn?

Samengevat: help ons om een totale drankverslaving bij de redactieleden te vermijden. Dat kan maar op één manier. Koop ook eens een flesje, zodat de voorraad in ons kantoor verdwijnt.

9 euro voor een fles cava, 50 euro voor een doos van zes flessen. Af te halen op onze redactie. Vanaf twaalf flessen komen we zelfs aan huis leveren.
U kan HIER bestellen via onze webwinkel, ofwel telefonisch 03-232 14 17, of per e-post.

We staan ook met een verkoopstand op het Zangfeest (zondag 8 maart), waar u na afloop terechtkunt (aan de uitgang van de Lotto Arena). Kaarten voor het Zangfeest zijn nog beschikbaar, maar daarvoor moet u naar het ANZ bellen: 03-237 93 92.

Marc van de promotiedienst (hik)