Vier met ons mee!

2015-11_04_Cava (Medium)Vorige donderdag is het werk op onze redactie volledig stilgevallen. Neen, de nieuwe uitgave van P-Magazine had er niets mee te maken. Wel de levering van een nieuw palletje Catalaanse cava. En al die flessen moeten ontkurkt, geproefd, en terug gekurkt worden. Een taak die vooral door onze hofdichter met geestdrift werd uitgevoerd, vooral dan taak twee.

U kan met ons meevieren, en enkele flessen cava kopen. Zo steunt u ons blad. Bij aankoop van 100 flessen krijgt u er van ons de P-Magazine met Zuhalleke Mienemdalleke er gratis bij – aanbod enkel deze week geldig. Maar, ook met een bestelling van één fles maakt u ons blij. Bestellen kan tijdens de kantooruren: 03.232.14.17 en dag en nacht via onze webwinkel: www.pallieterke.net.
Doen!


Tags assigned to this article:
2015-11

Related Articles

De Geuzenberg

Fernand Keuleneer wint De Cuyper erepenning Omwille van de rol die hij speelde in het (juridisch) verzet tegen de splitsing

De geslachtsidentiteit in de uitverkoop

De zoektocht naar verdrukte minderheden die door de overheid en ruimdenkende politici tegen discriminatie moeten beschermd worden, gaat verder. Tien

Film (A Quiet Passion)

A Quiet Passion De Britse cineast Terence Davies maakt niet veel films, maar als hij er één maakt, is het