2015-24_03_Nieuwsfeit van de week (Medium)Klinken in de autopsiezaal

U kon het in de serieuze pers uitgebreid vernemen: er was een feestje in de autopsiezaal in Luik, waar de lichamen van de gedode jihadisten onderzocht werden. Een onderzoek naar de ware toedracht werd bevolen.

Duidelijk is dat menige fles bubbels werd gekraakt. Maar dat heeft totaal niets te maken met de goede afloop van de politieactie in Verviers, driewerf neen. De waarheid is dat ook in de autopsiezaal van Luik werd geklonken op 70 jaar ‘t Pallieterke. Tenslotte mocht iedereen een “selfie” insturen al klinkend op de gezondheid van ‘t Pallieterke, dus ook die mannen van de autopsiezaal. Dan volgt nu het slechte nieuws: we beginnen aan de verkoop van de laatste 100 flessen Pallietercava. Op is op. Met onze dank aan alle kopers die reeds cava aankochten. U hoeft in ieder geval geen autopsiezaal te zoeken om te klinken op onze gezondheid.