Kortrijkse Kermis

‘t Pallieterke vrij en vrank, bij de Vlaamse Actieve Senioren (VL@S) van de Guldensporenstad krijgen ze er maar niet genoeg van. Al voor het derde jaar na mekaar hebben ze daar onze Hofdichter uitgenodigd. Op dinsdag 14 juli (ja, krek op de nationale feestdag van Frankrijk) stelt hij in Feestzaal ‘t Hemelhof aan de Brugsesteenweg zijn programma “Vlaamse Kermis” voor met poëzie, aforistische “korreltjes” en liedparodieën. Aanvang 14.30 uur. Wie er meer over weten wil, kan terecht bij Wilfried Vandeputte: telefoon 0478/58.45.66 of e-post wvandeputte@gmail.com. Wie komt, mag af en toe meezingen op deze Vlaamse Kermis.


Tags assigned to this article:
2015-28

Related Articles

Zuur & Zoet

Niet allemaal verblind De media stellen het anders voor, maar niet àlle Oostenrijkers zijn blind en waanzinnig genoeg om de

Film

Mooi maar oppervlakkig Journal d’une femme de chambre Het boek van Octave Mirbeau dateert van 1900. “Journal d’une femme de

Echo’s uit de Koepelzaal

Cola Zero Eén van onze hoogsteigen monsters van Loch Ness – de Vlaamse Grondwet – is nog eens opgedoken. Met