2015-41_03_Nieuwsfeit van de week (Medium)Tandartsen

In Linkebeek woedt een zoveelste taalrel. Al acht jaar bijten politici er hun tanden op stuk. Al sinds de invoering van de faciliteiten zitten de Vlaamse politici met hun mond vol tanden als het op kordate politiek aankomt in de gemeenten in de Vlaamse Rand rond Brussel.

Nu moet Homans optreden, zij kan niet anders als N-VA-minister. De wet is de wet. Afwachten of zij haar tanden niet gaat breken op dat dossier. De Franstaligen laten massaal en unaniem hun tanden zien. Verdorie, denkt Charles Michel tandenknarsend, een communautaire rel kan ik missen als kiespijn.

Hoog tijd om naar de tandarts te gaan, want wie dit jaar niet op controle gaat, betaalt volgend jaar een hoger tarief. Geen goed nieuws voor wie nu al op zijn tandvlees zit.