Onze reporter EDC slaagde erin minister van Binnenlandse Zaken, Jan Jambon (N-VA), tijdens een van zijn undercovermissies op de gevoelige plaat vast te leggen. Jambon trok zelf de straat op als lokaas voor opdringerige mannen. “De veiligheid van onze vrouwen ligt me nauw aan het hart”, zo stelde Jambon, “om die te beschermen is geen inspanning me te veel.” Wat onze reporter betreft kunnen we u geruststellen: Jan was zijn type niet.
Onze reporter EDC slaagde erin minister van Binnenlandse Zaken, Jan Jambon (N-VA), tijdens een van zijn undercovermissies op de gevoelige plaat vast te leggen. Jambon trok zelf de straat op als lokaas voor opdringerige mannen. “De veiligheid van onze vrouwen ligt me nauw aan het hart”, zo stelde Jambon, “om die te beschermen is geen inspanning me te veel.” Wat onze reporter betreft kunnen we u geruststellen: Jan was zijn type niet.