Nieuwsfeit van de week

2016-17_03_EDC-Abou Jajah (Medium)Onze Libanese vriend, Abou Jahjah, heeft het verkorven in Nederland. Bij uitgeverij ‘De Bezige Bij’ verschijnt in september zijn nieuwe boek “Pleidooi voor radicalisering”. Zijn collega-schrijvers van ‘De Bezige Bij’ kunnen er niet mee lachen dat een antizionist en antisemiet in dezelfde schrijversstal welkom is.

Bij De Standaard blijft de voormalige Hezbollah-propagandist ondertussen welkom. Samen met Mouvement X, zijn organisatie die ijvert voor “radicale gelijkwaardigheid”, heeft hij klacht neergelegd tegen Jan Jambon, omwille van diens significante uitspraak. Of vriend Jahjah daarbij een danske placeerde, is ons niet bekend…


Tags assigned to this article:
2016-17Nieuwsfeit van de week

Related Articles

Jean-Pol

STRIPMUSEUM BRUSSEL – Momenteel plaatst het Brusselse Stripmuseum het ganse oeuvre van tekenaar Jean Paul van den Broeck (°Leuven, 1943), alias

Medialand

VS hebben geen problemen met moslims Gehoord op maandagochtend op Radio 1, naar aanleiding van enkele uitspraken van Donald Trump:

Briefje aan Kevin de Bruyne

Op de knieën voor de mammon Mijnheer de voetbalgod, Gij hebt enkele hectische weken achter de rug, want naast uw