2016-19_03_Andre-onthoofder (Medium)De Debatclub heeft twee straffe heren bereid gevonden om het met de spreekwoordelijke degens tegen elkaar op te nemen. Op woensdag 18 mei treden Wim van Rooy en Johan Leman in het strijdperk.

Wim van Rooy kennen we als auteur van het boek “Waarover men niet spreekt” en is een kenner van de islam. Niettegenstaande dat zijn boek al 10.000 keer over de toonbank ging, werd hij nog geen enkele keer in de studio’s van VRT of VTM gevraagd.

Tegenover hem zit Johan Leman, voormalig directeur van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding. Hij is tevens voorzitter van het Vormingscentrum Foyer in Sint-Jans-Molenbeek.

Met zulke uiteenlopende meningen in één panel, belooft het een knetterend debat te worden. Afspraak op 18 mei om 20 uur in Hotel De Basiliek, Troostraat 22 te Edegem. Inkom 5 euro (3 euro voor studenten).