Nederland

Natuurlijk weten de lezers wie ik bedoel: de zogenoemde “antiracistische” racisten die iedereen die de multikul niet aanbidt voor de rechter willen slepen, en die iedere racistische daad van een allochtoon onder de pet houden.

Keiharde feiten

Met de komst van Pim Fortuijn en Geert Wilders veranderde het discours van de jaren negentig. De verachtelijke leugens over de verrijking van de samenleving door diversiteit werden onderuitgehaald; ook met dank aan de daden van radicale aanhangers van een nu al 1.400 jaar oude misdadige ideologie. Sociologische onderzoeken (in Nederland niet altijd in handen van academische zwendelaars) bewezen dat de zogenaamde onderbuikgevoelens van de Nederlanders gesteund werden door keiharde feiten. De pseudo-linkse hypocrieten van de verrijking kregen het lang moeilijk, maar ze zijn met een nieuw tegenoffensief begonnen.

De NPO-neger omdat het moet

De onwaarschijnlijke initiator is ene Sylvana Simons; zwarte presentatrice bij eertijds TMF, later RTL en nu NPO; bijgenaamd de “NPO-neger omdat het moet”, “de jankneger” en de “Suri-sloerie”. De dame heeft zelfs voor een televisieparkiet een onwaarschijnlijk parcours gereden van relaties, huwelijken, kinderen met verscheidene vaders, enzovoort. Ze wordt er niet jonger op en heeft zich bij wijze van nieuwe broodwinning op het zogenaamde Nederlands racisme gegooid. Zwarte Piet moet verboden worden, mensen mogen geen zwarten genoemd worden, et cetera. Onmiddellijk sprongen de correcten bij de media op de kar, want eindelijk konden vervelende realiteiten weer onder de mat geveegd worden. Ze kreeg voor haar anti-autochtone kruistocht terstond een forum bij de VARA-programma’s Pauw en De Wereld Draait Door. Als reactie gingen vervolgens de sociale media los met verfijnde tweets als “keer terug naar Suriname” en dergelijke. Het Openbaar Ministerie dat zelden tijd en mankracht heeft om Marokkaanse, Antilliaanse en Turkse veelplegers van echte racistische gewelddadige overvallen te vervolgen, had plots wel mensen genoeg om een vooronderzoek te starten wegens racistische niet-gewelddadige uitspraken van Nederlanders. Haatproza op allochtone webstekken worden niet gecontroleerd. Vanzelfsprekend kon de NOS niet achterwege blijven. Het achtuurjournaal opende met de afschuwelijke boodschap dat de politie het had aangedurfd de zwarte rapper Typhoon in zijn peperdure witte Mitsubishi Outlander even staande te houden ter controle. Gegil en gekrijs van de weldenkenden, want dit is “etnisch prolifereren”. Jeugdige Antillianen, Turken en Marokkanen met een poenige auto hebben die blijkbaar allemaal met vakkenvullen in de Albert Heijn verdiend. Dat die etnische groepen zwaar oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit mag dan een realiteit zijn, de politie mag hen geen beleefde vragen stellen zoals bij Typhoon gebeurd is en moet zich concentreren op misdadige 90-jarige Nederlandse besjes.

Lid van de Nederlandse

Erdogan-boevenorganisatie

Een hoogtepunt was de toetreding van mevrouw Sylvana Simons tot “Denk”. Dat is de partij van twee afgescheurde Turkse zeteldieven van de PvdA die niet dulden dat er één opmerking gemaakt wordt over de genocidaire roofmoordenaar Erdogan en zijn misdadige ideeën. De twee mohammedaanse fundamentalisten organiseerden een persconferentie in de Tweede Kamer waar Simons haar haat mocht spuien; hoewel persontmoetingen daar verboden zijn voor niet-Kamerleden. De nieuwe parel aan de Turks-mohammedaanse kroon had er geen probleem mee de recent in Turkije gearresteerde columniste Ebru Umar te veroordelen. Maar niet alle Nederlanders kruipen in hun schulp zoals we gewoon zijn in laf Vlaanderen (op dit blad na). Ze kwamen tevoorschijn met blootfoto’s uit 1999 van de toen 28-jarige dame en vroegen zich af wat haar mohammedaanse vriendjes daar wel van dachten. Anderen gingen op zoek naar openbare informatie over deze “verworpene der blanke aarde” en onthulden dat ze een hypotheekje van 775.000 euro genomen heeft op een stulpje. Ze heeft ook het gasthoofdredacteurschap aanvaard op Paravisie, een weekblad voor gelovigen in wichelroedes. En tenslotte kwam de onthulling dat de dame in het verleden had gekreten dat zwarte mannen ontrouw zijn, onbetrouwbaar en gewelddadiger dan witte. Zij kan het weten.

Dat neemt niet weg dat de Nederlandse politici weer reageerden als door een horzel gestoken. Minister van Veiligheid en Justitie Van der Steur bood onmiddellijk zijn excuses aan voor de controle van die zwarte rapper, maar had er geen probleem mee dat een onschuldige blanke jongen met een bolide wel even opzij moest gaan staan.

Willem de Prater