Nieuwsfeit van de week

2016-30_03_Nieuwsfeit - Eric - jan peumans (Medium)De parlementen in dit edel land zijn in vakantiemodus. In dit nummer brengen we voor een laatste keer nog wat roddels uit de Wetstraat. De Vlaamse parlementsleden zijn zelfs een weekje vroeger met vakantie, dus ook hier zal u tot eind september moeten wachten op nieuwe “Echos uit de koepelzaal”. De eerstvolgende plenaire vergadering is pas gepland op 26 september. De Kamer volgt pas half oktober.

Met ons goed hart wensen wij alle volksvertegenwoordigers een welverdiende vakantie. Laten we daarbij zeker niet de senatoren vergeten, die kunnen zeker wat rustige weken in hun druk bestaan gebruiken. Heel oprecht wensen wij Jan Peumans een leuke vakantie toe. Ongetwijfeld trekt hij richting noorden, na zijn warm pleidooi op 11 juli voor nauwere samenwerking met Nederland. Dat kunnen we alleen maar toejuichen.  En het is denkelijk veiliger dan in de Ardennen te gaan wandelen…


Tags assigned to this article:
2016-30ActueelNieuwsfeit van de week

Related Articles

Roddels uit de Wetstraat

Duidelijke taal Aan de vooravond van de historische Brexit, werden daarover in de Kamer vragen gesteld aan de premier. Maar

Zuur & Zoet

Misbruikt citaat Bij ons citeren EU-gezinde flaminganten soms een beroemde uitspraak van August Vermeylen, “Vlaming zijn om Europeeër te worden”,

Medialand

Geen cordon sanitaire voor PVDA Hoe zou het met het cordon sanitaire zijn? Springlevend, natuurlijk. Of wat dacht u? In