2016-31_05_RIRO_Maarten-Migranten-Handen thuis (Medium)De conservatieve denktank Gatestone uit New York heeft een lijst verspreid over de verkrachtingsepidemie in Duitsland gedurende de eerste twee maanden van dit jaar. Geen woord daarover door Angela Merkel bij haar jaarlijkse toespraak voor de pers op 28 juli. Bij gebrek aan ruimte brengen wij enkel een samenvatting van de maand januari.

1 januari. Meer dan duizend migranten hebben honderden Duitse vrouwen seksueel misbruikt in de steden Keulen, Hamburg en Stuttgart.

4 januari. Een groep migrantenjongeren heeft een gehandicapt meisje in Bielefeld seksueel misbruikt.

5 januari. Poging tot verkrachting van een 15-jarig meisje in Burghausen door een Afghaanse migrant.

7 januari. Een 36-jarige asielzoeker werd gearresteerd wegens het verkrachten van een jongen van 16 jaar, in het gemeentehuis van Wolfsburg. Een “zuiderling” (südländisch, Arabisch) heeft een 13-jarig meisje seksueel misbruikt nabij een treinstation in Ellwangen.

8 januari. Een 17-jarige Syrische migrant ontblootte zich voor de ogen van een vrouw in een zwembad in St.-Ingbert.

9 januari. Een 48-jarige vrouw werd verkracht door drie migranten in Dresden. De daders werden niet gearresteerd. Eveneens op 9 januari werd een 45-jarige vrouw seksueel misbruikt door een “Arabischsprekende” man in Gleidingen, een dorp nabij Hannover. Vijf Noord-Afrikanen (Algerijnen, Marokkanen) hebben vijf vrouwen in Oldenburg seksueel misbruikt. Twee Noord-Afrikaanse migranten (Libië, Tunesië) hebben een 31-jarige vrouw seksueel misbruikt in het Centraal Station van Leipzig. Een migrant heeft een poging gedaan tot het verkrachten van een 46-jarige vrouw in Saarbrücken-Altenkessel.

10 januari. Een groep “zuiderlingen” heeft drie meisjes in een openbaar zwembad in Ansbach seksueel misbruikt. Een 21-jarige West-Afrikaan werd gearresteerd voor het verkrachten van een 15-jarig meisje op een treinstation in Wuppertal. Een 36-jarige Syrische migrant heeft een 20-jarige vrouw in Bornhöved seksueel misbruikt. De vrouw liet de man een appartement zien dat te huur stond.

11 januari. Een 35-jarige migrant uit Pakistan heeft een meisje van drie jaar seksueel misbruikt in een vluchtelingenopvang in Kamen. Acht migranten hebben een poging gedaan tot het verkrachten van een vrouw in een supermarkt in Ampfing. Ze verdedigde zichzelf door middel van pepperspray. Een 20-jarige Marokkaan viel een 24-jarige vrouw lastig in Frankenberg.

12 januari. Een zuiderling heeft een 16-jarig meisje verkracht in Wuppertal. Twee “Arabischsprekende” mannen vielen een 37-jarige vrouw lastig in Fröndenberg.

13 januari. Vier migranten deden een poging tot het verkrachten van een 13-jarig meisje in Gelsenkirchen. Drie migranten hebben een 31-jarige vrouw seksueel misbruikt in Oldenburg. Een migrant probeerde een vrouw te verkrachten op een treinstation in Altötting. Ze verdedigde zichzelf door middel van pepperspray. Drie “zuiderlingen” hebben een vrouw lastiggevallen in Bad Münstereifel.

14 januari. Drie migranten hebben een 47-jarige vrouw in het Beierse dorp Dingolfing seksueel misbruikt. Drie “zuiderlingen” vielen een 22-jarige vrouw lastig in een trein in Bremerhaven.

15 januari. Een 36-jarige migrant heeft een 8-jarig meisje in een openbaar park in Hilden, nabij Solingen, seksueel misbruikt. Een 31-jarige migrant uit Tunesië werd gearresteerd wegens een poging tot het verkrachten van een 30-jarige vrouw in Chemnitz. Een migrant heeft een 42-jarige vrouw in Mainz seksueel misbruikt. Een migrant heeft een 32-jarige vrouw in Münchfeld seksueel misbruikt. Een Afrikaanse migrant heeft een 55-jarige vrouw in Mannheim seksueel misbruikt.

Tevens op 15 januari, werden alle mannelijke migranten oudere dan 18 jaar verbannen uit een openbaar zwembad in Bornheim, nabij Bonn, na seksueel misbruik van vrouwelijke medewerkers in de faciliteit. De maatregel werd door de Duitse media als racistisch bestempeld.

16 januari. Een migrant uit Syrië heeft een 12-jarig meisje in Mudersbach seksueel misbruikt. Een 36-jarige migrant heeft een meisje van 8 jaar seksueel misbruikt in Mettmann. Een 36-jarige migrant heeft ook een meisje van 8 jaar oud seksueel misbruikt in Hilden. Een 19-jarige migrant uit Afghanistan heeft vier meisjes tussen 11 en 13 jaar oud seksueel misbruikt in een binnenzwembad in Dresden. De migrant werd gearresteerd, maar werd later vrijgelaten. Een 25-jarige migrant uit Marokko viel twee vrouwen lastig in een supermarkt in Zeithain.

17 januari. Drie “zuiderlingen” hebben een poging gedaan tot het verkrachten van een jonge vrouw in Kiel. Twee migranten (19 en 38 jaar oud) hebben een 21-jarige vrouw in een restaurant in het Centraal Station van Nuremberg seksueel misbruikt. Een 19-jarige Afghaanse migrant viel vier meisjes (tussen de 11 en 13 jaar oud) lastig in een openbaar zwembad in Dresden. Migranten vielen de vrouwenkleedkamers binnen in een zwembad in Burghausen. Twee “zuiderlingen” probeerden een 42-jarige vrouw te verkrachten in een apotheek in Altötting.

18 januari. Een 43-jarige Syrische migrant viel een 63-jarige vrouw lastig in Wetzlar. De politie zegt dat de man ook twee andere vrouwen (62 en 74 jaar) heeft lastiggevallen in Wetzlar.

19 januari. Een 17-jarige migrant uit Eritrea deed een poging tot het verkrachten van een 18-jarige vrouw in een parkeergarage in Bad Oldesloe. Nadat de politie tussenkwam, gaf de man een agent een kopstoot. De agent belandde in het ziekenhuis.

20 januari. Migranten vielen vrouwenkleedkamers en -douches binnen in twee openbare zwembaden in Leipzig.

21 januari. Een man “met een zwarte huid” (schwarz glänzende Hautfarbe) deed een poging tot het verkrachten van een 13-jarig meisje in Langenfeld. Twee migranten vielen een 18-jarige vrouw lastig in Dingolfing.

22 januari. Een migrant (südländisches Äußeres) deed een poging tot het verkrachten van een 16-jarig meisje in de wijk Feuerbach in Stuttgart, en in de binnenstad van Stuttgart hebben vier “Arabisch uitziende” (arabisches Aussehen) mannen een 23-jarige vrouw seksueel misbruikt. Migranten vielen in publieke zwembaden in Zwickau vrouwen lastig.

23 januari. Migranten hebben een 11-jarig meisje in een openbaar zwembad in Wilhelmshaven seksueel misbruikt. Twee asielzoekers uit Afghanistan vielen twee meisjes van 17 lastig in een openbaar zwembad in Straubing. Drie migranten van 16 jaar oud uit Afghanistan en Syrië vielen twee 13-jarige meisjes lastig in een openbaar zwembad in Hachenburg.

Tevens op 23 januari, heeft een 35-jarige migrant een vrouw seksueel misbruikt in het toilet van een trein in Düsseldorf. Een 22-jarige Syrische migrant toonde zich naakt in een trein in Hannover. Een 18-jarige Syrische asielzoeker heeft een 17-jarig meisje verkracht in Straubing. Twee ongeïdentificeerde mannen hebben in Wiesbaden een 18-jarige vrouw seksueel misbruikt.

24 januari. Twee mannen die “gebrekkig Duits spraken” probeerden een 25-jarige vrouw te verkrachten in Lehrte terwijl ze vanaf het treinstation naar huis liep. De mannen trokken een mes die ze op de vrouw richtten, en bevolen haar om haar “benen te spreiden.”

25 januari. Een 30-jarige migrant uit “Noord-Afrika” toonde zich naakt aan een 19-jarige vrouw in een bus in Marburg, en daarna aan voorbijgangers in het Centraal Station.

26 januari. Een 35-jarige migrant deed een poging tot het verkrachten van een jong meisje in Bochum. Twee voorbijgangsters kwamen tussen en belden de politie.

27 januari. Twee “zuiderlingen” (dunklem Teint) hebben een 15-jarig meisje seksueel misbruikt bij een bushalte in Überlingen. Een 21-jarige asielzoeker viel een 18-jarige vrouw lastig in een vrouwenkleedkamer van een sportschool in Lahr.

28 januari. Een migrant uit Soedan heeft in Hannover een politieagente seksueel misbruikt, toen zij hem probeerde te arresteren wegens diefstal. Twee “minderjarige migranten” (minderjährige Flüchtlinge) hebben een 12-jarig meisje seksueel misbruikt in een kinderopvang in Düsselforf. Later bleek dat één van de daders een 22-jarige migrant was uit Iran, die beweerde dat hij een 16-jarige asielzoeker was. Een 17-jarige Afghaanse migrant viel een 14-jarig meisje lastig in Frankenberg. Een “zuiderling” (Südländer) heeft een 18-jarige vrouw seksueel misbruikt in Backnang.

31 januari. Een 30-jarige Duitser, oorspronkelijk uit Turkmenistan, verkrachtte een meisje van 7 jaar in Kiel. De man ontvoerde het meisje van het schoolplein om 11 uur, nam haar mee naar zijn appartement, en na haar misbruikt te hebben, liet hij haar vrij. Later bleek dat de man verdacht was van het seksueel misbruiken van een 5-jarig meisje in een ander kinderdagverblijf in Kiel op 18 januari, maar wegens gebrek aan bewijs hebben de openbare aanklagers besloten de zaak te seponeren. Tevens op 31 januari, hebben vier ongeïdentificeerde migranten (ausländischem Aussehen) een 17-jarig meisje seksueel misbruikt in Vilshofen. Een onbekende man met een “donkere huid” viel een vrouw lastig in Villingen. Twee Noord-Afrikaanse migranten hebben een 15-jarig meisje seksueel misbruikt in Salzgitter.

Voor het overige…

Voor de lijst van februari 2016 en alle daaropvolgende maanden zijn enkele bijkomende nummers van ’t Pallieterke nodig; onze hoofdredacteur ziet dat echter niet zitten. Wij hebben het dan niet eens over Zweden – waar de situatie nog ernstiger blijkt te zijn dan in Duitsland -, over andere vormen van criminaliteit of over de voorbije terreuraanslagen, zoals op priesters… Merkel wordt door onze John Crombez geprezen voor de vastheid van haar aanpak. Voor het overige is er geen enkele aanleiding om zich in Europa zorgen te maken, of bang te zijn voor migranten of asielzoekers. Dit is enkel stemmingmakerij van rechtse populisten.

RIRO