2017-10_13_Eerste boek van uitgeverij Polemos (Medium)Bon gratis boek

Onder de vleugels van ‘t Pallieterke zijn we met een eigen boekenuitgeverij van start gegaan: Polemos.

Het eerste boekje rolt binnenkort van de persen en dat boekje kunt u gratis bekomen.

Dit is de werkwijze:

  • u heeft de vorige week een proefnummer gekregen en u heeft gebruik gemaakt van ons speciaal aanbod om een abonnement te nemen van zes maanden: u hoeft niets te doen, wij sturen u het boek automatisch op.
  • u bent al langer dan vandaag abonnee van dit blad: dan kunt u via de webwinkel het boek bestellen, of via e-post: winkel@pallieterke.net Vermeld duidelijk uw naam en adres én uw geboortedatum.
  • u heeft geen abonnement, maar u bent wel lezer van ‘t Pallieterke dat u in de dagbladhandel koopt: u belt of mailt naar het secretariaat en u vermeldt uw naam, adres en uw geboortedatum, plus vermelding van de unieke code die u vindt op bladzijde 14.

Wie niet over internet beschikt, hoeft niet te panikeren: met een eenvoudig telefoontje naar ons secretariaat kunt u natuurlijk het boek bestellen.

Het boek rolt eind maart van de persen, en onze lieftallige secretaressen zorgen ervoor dat alles begin april verzonden wordt. Ook de verzendingskosten van onze vrienden van Biepooost nemen wij voor onze rekening. Opgelet: onze kantoren zijn enkel bemand van maandag tot en met vrijdag.

Karl van Camp