Stress op het werk

De voorbije weken verstuurden we enkele duizenden ’t Pallieterkes ter kennismaking naar potentiële lezers. Gevolg: honderden nieuwe abonnees. Dank, dank, dank. Deze nieuwe lezers wil ik speciaal van harte welkom heten. Tot op vandaag komen er nog nieuwe abonnees bij, en het secretariaat zet een tandje bij om alles te verwerken.

Tegelijkertijd lanceerden we het gratis eerste boek van uitgeverij Polemos. Het aantal telefoontjes om het boek te bestellen, is niet meer te tellen. Als ik zeg dat gemiddeld om de drie minuten de telefoon begon te rinkelen, dan begrijpt u dat onze actie nu al een succes is. Alle aanvragen (ook enkele honderden via internet) worden nu verwerkt, en ik verwacht dat het boekje kan verstuurd worden midden april. Heeft u het gratis boek nog niet besteld? Niet aarzelen, het is nog steeds mogelijk.

Ook op andere fronten wordt er hard gewerkt: het tweede boekje van Polemos rolt volgende week van de persen. U leest er volgende week meer over in ’t Pallieterke.

Ondertussen zitten we volop in de voorbereiding van het 2de Pallieterbuffet, op 26 maart, vlak voor het 80ste Zangfeest. Daar schreven 170 personen voor in, een pak meer dan vorig jaar, maar gelukkig is de zaal dubbel zo groot.

Hectische toestanden dus op onze weelderige kantoren, die stilaan dan ook te klein worden.

Gaat u naar het Zangfeest, dan zien we elkaar misschien aan de informatiestand van ’t Pallieterke, in de inkomhal van de Lotto Arena. Tot zondag.

Karl van Camp – hoofdredacteur