Dat er bij ’t Pallieterke ook sportieve medewerkers rondlopen, zal u misschien verbazen. Maar toch is het zo! Jan Neckers is een fitte gebruiker van de fiets. En daar zitten de Groenen voor niets tussen. Alleen, Jan is vorige week met zijn fiets zwaar ten val gekomen en heeft zich daarbij bezeerd aan de linkerarm. Typisch voor een oud-medewerker van de VRT natuurlijk, om zich aan de linkerarm te verwonden… En neen, Jan had geen Augustijn, Gulden Draak of Piraat te veel op. Hoe dan ook, de komende weken zit Jan tandenknarsend thuis zonder mogelijkheid om het toetsenbord te bedienen. En dat zal nog wel enkele weken duren. Hopelijk ziet u hem begin mei terug in uw lijfblad opduiken.

We wensen hem in ieder geval een vlot en snel herstel toe. En ik denk dat ik dat ook namens al onze lezers mag schrijven.

Karl van Camp – hoofdredacteur