COVER_Noorderterras.inddTdW, alias Jo Briels, verzorgde gedurende meer dan twintig jaar een “column” op bladzijde 16, onder de titel “Op het Noorderterras”. Op zijn favoriete zitbank op het Noorderterras haalde hij zijn inspiratie. Eind december 2016 stopte Jo met zijn wekelijkse schrijfsels.

In 2014 verzamelde hij 52 afleveringen in een boekje. De teksten werden opgeluisterd met originele cartoons van onze huistekenaar André Nollet. Nu Jo van een welverdiend pensioen geniet, willen we hem graag nog een aandenken geven voor zijn jarenlange inzet. Daarom dat we opnieuw een boekje uitgeven, met nog eens een verzameling van 52 “Noorderterrassen”. Ook dit verhalenbundel wordt voorzien van onuitgegeven cartoons van André Nollet.

U kan “Op het Noorderterras” deel 2 bestellen door overschrijving van 12,50 euro op de rekening van ’t Pallieterke: BE82 4096 5194 9168  (vermelding Noorderterras deel 2). De verzendingskosten zijn inbegrepen.

Indien u 15 euro betaalt, wordt uw naam vermeld in het boekje bij de voorintekenaars (vermelding Noorderterras deel 2 + voorintekening).

Onze vriend TdW heeft dit geschenk méér dan verdiend.

Karl van Camp – hoofdredacteur