Sinds 9 december werd Sceptr.net gelanceerd en vier maanden later tellen wel al zo’n 250.000 unieke bezoekers van de website. Op piekdagen noteerden we zo’n 10.000 lezers. Dat overtreft alvast onze vooropgestelde doelstelling. En bovenop: we krijgen positieve reacties van Vlamingen uit het buitenland, o.m. uit Thailand, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika,…

Maar koken kost geld. Nieuwswebsites zoals sceptr.net ontbreekt het aan inkomsten via advertenties – voorlopig toch nog – en is dus aangewezen op steun van de lezers. Daarom dat we hier graag publiciteit maken voor ons digitaal zusterplatform en vooral voor de bankrekening van sceptr.net zo u financieel zou willen steunen: voor al steun slechts 1 belangrijk nummer BE63 7360 1247 8308 (BIC KREDBEBB).

Maar u kan ons ook op andere wijzen helpen: door naar onze facebookpagina te surfen en ons aldaar te “laiken”: www.facebook.com/sceptr

Of nog: kent u Vlamingen (of Nederlanders) die in het buitenland verblijven, bezorg ons dan hun email-adres. Zo kunnen we hen ook deelgenoot maken van sceptr.net, gratis en voor niets. Altijd leuk meegenomen om een Nederlandstalige nieuwswebsite te kunnen volgen in het buitenland.

Karl van Camp