Seksuele agressie, fysieke aanvallen en verkrachtingen zijn sinds de asieltsunami van 2015 schering en inslag in het vroeger zo gedisciplineerde en ordentelijke Duitsland. Een overzicht van één week ellende.

Op zaterdag 9 juni hebben in het Saksische Plauen twee donkergekleurde mannen met buitenlandse tongval een vrouw van 25 jaar seksueel aangevallen. De vrouw kon ontsnappen; ze raakte lichtgewond.

Op zondag 10 juni in Heidelberg werd een dame van 36 jaar, die net van een discotheek naar huis keerde, door haar donkergekleurde begeleider verkracht.

Op woensdag 13 juni werd in de wijk Ottensen in Hamburg een jongedame van 16 jaar fysiek aangevallen en op de grond geworpen. Ze is beginnen tieren, waarna haar aanvaller is gaan lopen, na geprobeerd te hebben haar te verkrachten. De dader, van het mediterrane type en tussen 15 en 17 jaar oud, wordt opgespoord..

Een asielzoeker uit Oost-Afrika heeft op donderdag 14 juni in Ottrau in Hessen een vrouw van 39 jaar verkracht, nadat zij hem in autostop had meegenomen.

(Lees verder onder de video)

https://www.youtube.com/watch?v=elI0drOImMc

In de nacht van 14 op 15 juni werd in Freiburg-in-Breisgau (in Baden-Württemberg) een vrouw gevolgd door een onbekende. Hij kon haar doen stoppen en probeerde haar te verkrachten. Het slachtoffer heeft zich verdedigd en kon ontsnappen. De dader was van het Arabische type.

In Hannover (in Nedersaksen) werd een vrouw van 37 jaar op zaterdag 16 juni op straat neergestoken door de Turk Bulent Icel. De vrouw werd naar het ziekenhuis gevoerd, maar overleed er.

Intussen is Justitie bezig met een aantal daders van zware misdrijven. In Berlijn werden Mohammad S. (17 jaar) en Wael L. (27 jaar) veroordeeld voor twee verkrachtingen. Mohammad S. had op Facebook een meisje van 14 jaar leren kennen en was een relatie met dat minderjarige meisje begonnen. Hij nam (aangebrande) foto’s en video’s. De jonge vrouw werd uiteindelijk tot seks gedwongen met de vrienden van Mohammad S. Een jaar later voerde Mohammad S. een meisje van 16 dronken in de wijk Neukölln en verkrachtte haar terwijl Wael L. alles filmde.

Ook moet gewezen worden op het proces in Dresden van een Pakistaanse asielzoeker die een mentaal gehandicapt meisje verkrachtte en op het proces in Zwickau tegen een Libiër. Die Libiër drong via balkons in appartementsgebouwen binnen om vrouwen te verkrachten. De man was al gekend bij de politie voor masturberen in het openbaar.

Eén week in Duitsland, dus. Voor de rest kunnen we rustig indommelen in de beste aller maatschappijen.

Piet van Nieuwvliet