Kerst met Sabien Tiels en Amaryllis Temmerman: de mooiste kleinkunst en kerstklassiekers!

Dat Amaryllis Temmerman en Sabien Tiels vier handen op een buik zijn sinds hun concerttour met de Nijghse Vrouwen is geen geheim. De theaterzusjes breiden dan ook maar al te graag samen een nieuw muzikaal jasje waarmee ze hun publiek zullen verwarmen dit najaar!

Beide zangeressen zijn dol op kerst en geloven ook steevast in de kracht van het positieve denken en de invloed daarvan op onze samenleving. Samen dromen van een wereld waarin de liefde regeert.

Van Vermanderes “Kyrie Eleison”, Toon Hermans’ “Als de liefde niet bestond” tot Urbanus zijn “Bakske vol met Stro” via “Suza Nina” naar Nijghs “Alles wat ademt” tot “Een beter land” van Van Veen, voeg daar nog een mooie selectie hertalingen van kerstklassiekers aan toe en de reis “Tussen winter en wonder” kan beginnen, onderweg naar vrede.

Piano: Dirk Schreurs – Contrabas: Marco Cirone

  • 15 december | Kapel Neerlandwijk (Wilrijk) om 20.00u (0495 36 69 57)
  • 22 december | Franciscuskerk (Duffel) om 15.00u (e-mail)
  • 23 december | Parochiaal Centrum (Beveren) om 17.00u (websteke-mail)
  • 27 december | Parnassuskerk (Gent) om 20.00u (e-mail)