Maandagavond heeft het kort maar krachtig gebrand in de kelder van het gebouw waar onze weelderige kantoren gevestigd zijn. Oorzaak was een kortsluiting in de elektrische installatie van onze onderbuur. Onze kantoren bleven gelukkig gespaard, maar toch bleef de brand niet zonder gevolgen: ook onze elektriciteitskast ging – letterlijk – in rook op. Gevolg: geen elektriciteit meer, geen internet, geen computers, geen telefoon, geen verwarming. En dit alles aan de vooravond van Kerstmis en midden de bouwvakantie, vindt maar eens een vakman… De komende weken zijn onze kantoren dus niet bruikbaar. Telefonisch zijn we dus voorlopig niet bereikbaar, wel per mail. Niet panikeren: op 9 januari zal hoe dan ook een nieuw ’t Pallieterke van de persen rollen. Ondertussen werken we aan een oplossing om zo snel als mogelijk opnieuw telefonisch bereikbaar te zijn.